Dra. MARTA TOMÀS

“He fet de la meva passió la meva feina. Des d’un tracte proper, càlid y lluny dels judicis, pretenc acompanyar a les persones en el seu canvi per atrapar el seu futur desitjat i recuperar el seu benestar quan abans millor. Si tens clar que necessites un canvi, endavant!”
Dra. MARTA TOMÀS
Psicòloga Sanitària col·legiada 19035

Llicenciada en Psicologia Universitat Rovira i Virgili
Psicòloga General Sanitària Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya
Doctora en Psicologia Universitat Rovira i Virgili
Màster en Psicologia Clínica i de la Salut Fundació Universitat Rovira i Virgili
Màster Oficial en Neurociències Universitat de Barcelona
Màster en Direcció de Recursos Humans EAE Business School Barcelona
Formació en Teràpia Breu Estratègica
Acompanyament i suport per l’adaptació a la pèrdua, el procés de dol ISPA Barcelona
Formació en Psicologia a domicili APEC Madrid
Certificació Professional capacitat en GNPT Centre, Nivell I Institut Guttmann
Por, pànic i fòbies: Teràpia Breu Estratègica de Nardone UOC
Supervisió de casos clínics Centro Andainas

 

 

Psicòloga Sanitària psiSALUT psicologia
Professora Associada Universitat Rovira i Virgili

En aquests anys, he participat com a comunicadora en diferents Conferències i Xerrades. Si en vols saber més detalls clica

Conferència Parlant dels qui cuiden: La síndrome del cuidador”. I Jornada sobre les Malalties Neurodegeneratives. Organitza l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Tarragona”. 10 de desembre de 2013 a l’Auditori Caixa Fòrum de La Caixa, Tarragona.

Xerrada formativaL’Alzheimer: què és i pautes d’actuació” dins de la Jornada de Formació per a Caporals de PG-Mossos d’Esquadra del Camp de Tarragona. 3 de desembre de 2014, Edifici CAT112 Centre d’Emergències, Reus.

Cicle de xerrades informatives “L’Alzheimer” dins de la Campanya Solidària 2014, dirigides als alumnes de IES Sant Pere i Sant Pau. Del 20 octubre al 6 de novembre, Tarragona.

Conferència “Parlant dels qui cuiden: La síndrome del cuidador”. Actes del patró de la Psicologia Joan Huarte de Sant Juan. 24 de febrer de 2015. Col·legi Oficial de Psicologia de Tarragona.

Xerrada informativa “L’Alzheimer” a la Residència de la tercera edat Les Alzines. Juliol 2015, Tarragona.

Formadora “Curs de formació de cuidadors no professionals de persones en situació de dependència” acreditat per la Generalitat de Catalunya. Octubre-desembre 2015, Altafulla.

Conferència “I què fem a casa després del diagnòstic?” dins el Curs d’actualització de les demències organitzat per l’Hospital Sociosanitari Francolí de Tarragona i participació en Taula debat: Enfocament i maneig multidisciplinari en Demències. Febrer 2016, Tarragona.

Conferència “Qui sóc i què hi faig aquí?” dins de la Jornada de presentació de la Campanya “Garantint la seguretat de les persones amb Alzheimer” realitzada en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra a la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya. 26 de juny de 2017, Tarragona.