Si per qüestions d’organització, logística, temps, etc… no et va bé desplaçar-te a la nostra consulta, nosaltres ens adaptem a tu. psiSALUT aprofita les noves tecnologies i posa al teu abast opcions per apropar-te la teràpia, siguis on siguis.

FORMATS DE TERÀPIA

VIDEOCONFERÈNCIA

La videoconferència és una solució molt útil i adequada a gairebé qualsevol tipus de teràpia perquè s’adapta als horaris i mobilitat dels usuaris amb un èxit molt similar a les teràpies individuals presencials.

Per accedir a aquesta opció, cal enviar una sol·licitut especificant-ne el motiu, a través del formulari de contacte. Un cop l’haguem rebut, ens posarem en contacte per consensuar una cita, el mètode de pagament (sempre previ a la sessió) i l’adreça de Gmail per fer la videoconferència.

Què és necessari per utilitzar aquest servei?
Tenir el programa gratuït de videoconferències Hangouts de Google a l’ordinador (amb webcam, micròfon i auriculars integrat o no la’aparell) o bé al telèfon mòbil. Si no el tens, pots descarregar el Hangouts des del següent enllaç GOOGLE HANGOUTS

Si tens dubtes o prefereixes utilitzar un altre sistema, posa’t en contacte amb nosaltres i podrem solventar-ho.

TERÀPIA A DOMICILI

El suport psicològic a casa permet donar resposta a una dificultat per desplaçar-se a una consulta per a realitzar un treball terapèutic. És una modalitat molt còmoda pel pacient donat que estan en un entorn conegut i triat. A la vegada als professionals els aporta una informació molt valuosa per aconseguir els resultats desitjats.

Els motius que porten a escollir aquest tipus de teràpia poden ser varis. Des de limitacions de salut a responsabilitats de cura d’una altra persona que no es pot quedar sola. És molt aconsellable en casos en els que la persona que demana ajuda és un cuidador o cuidadora d’una persona que es troba en situació de dependència, com passa amb l’Alzheimer o persones enllitades.

TERÀPIA PER CORREU ELECTRÒNIC

Les consultes per correu electrònic són una solució àgil i eficaç per casos concrets i de poca complexitat. Cada sol·licitud haurà de ser estudiada per ser considerada com a idònia i acceptada. Ens reservem el dret a declinar aquelles sol·licituds en les que considerem que la resposta podrà ser insatisfactòria o insuficient donada la complexitat de la problemàtica presentada.

Per accedir a aquesta opció, cal enviar una sol·licitud a través del formulari. Un cop l’haguem rebut, estudiat i acceptat, ens posarem en contacte amb tu per fer-te arribar les instruccions per seguir amb el procediment.